Βολές κατά του Αντώνη Σαμαρά  εξαπέλυσε με κείμενό του στο Facebook, ο Ευάγγελος Αντώναρος. Τον χαρακτηρίζει «ξένο σώμα που παίζει το δικό του βιολί και υποσκάπτει την προοπτική νίκης της Νέας Δημοκρατίας»  και επικρίνει την άποψη του Αντώνη Σαμαρά για συνεργασία με Βενιζέλο προκειμένου να «συνεχίσει η συνεργασία» που υπήρξε στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Ads

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο Facebook:

Για μια ακόμη φορά ο Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύει ότι είναι ξένο σώμα στη μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη. Όπως στο παρελθόν επαιζε το δικό του βιολί επισωρεύοντας δεινά στον τόπο, ετσι και τώρα: Χωρίς να υπάρχει ημερομηνία εκλογών εν όψει, αντιστρατευεται την επίσημη θεση της ΝΔ ( όπου προσπαθει να μας πείσει ότι ανήκει) και μας λέει τι; Οτι τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ ειναι απαραίτητος εταιρος για τη ΝΔ.

Με όλα αυτά αποδεικνύει ότι () γράφει στα παλιά του παπούτσια τις θεσεις της ηγεσίας του κόμματος () υποσκάπτει την προοπτική νίκης () απλώνει χείρα βοηθείας στους εταιρους με τους οποίους σχηματισε την εξαμβλωτική κυβερνηση μετα τη συντριβη στις διπλές εκλογές τοτ 2012 () εχει σαφως δική του ατζέντα.

Ads

Όλα αυτά υπαγορεύουν στον Κυριάκο Μητσοτακη μια απόφαση που πρέπει να πάρει και να κοινοποιήσει αμεσα: Να δείξει την πόρτα εξόδου στον Αντώνη Σαμαρα. Όχι φυσικά να τον διαγράψει. Απλά να του πει δημόσια ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ στις επόμενες εκλογές. Κι αν κάποιος από τους ενθερμους οπαδούς του εντός κι εκτός Κοινοβουλίου διαμαρτυρηθει, να έχει την ίδια τύχη.