Οξεία επίθεση εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Αντώναρος στον Άδωνι Γεωργιάδη, χωρίς μάλιστα να τον κατονομάσει, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 247.

Ads

«Ο δε αντιπρόεδρος της ΝΔ, αυτός ο απερίγραπτος κύριος, ο οποίος προέρχεται από την ακραία δεξιά, είναι φιλοχουνταίος, τοποθετείται με απίθανη ευκολία σε οτιδήποτε να διανοηθεί κανείς και αλλάζει γνώμη μέσα σε λίγες ώρες, δεν τον παίρνω στα σοβαρά. Αν εκφράζει με δικό του τρόπο τη ΝΔ, αυτά θα πρέπει να τα λύσουν εσωτερικά στη ΝΔ” τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή.

Αναφερόμενος στην τοποθέτηση της Κατερίνας Παπακώστα στο υπουργείο προστασίας του πολίτη και τις αντιδράσεις του προέδρου και στελεχών της ΝΔ , σημείωσε οτι τον βρίσκει απολύτως αντίθετο οποιαδήποτε προσπάθεια απαξίωσης προσώπων σαν την κυρία Παπακώστα, όταν οι άνθρωποι αυτοί παίρνουν με αυτονομία μια πολιτική απόφαση.

«Η κυρία Παπακώστα δεν έφυγε απο τη ΝΔ για να πάει στο ΣΥΡΙΖΑ, τη διέγραψαν με άτσαλο και αδιανόητο και αντικαταστατικό τρόπο όπως διέγραψαν κι εμένα”, πρόσθεσε ο κύριος Αντώναρος.

Ads