Αντιπαράθεση εν εξελίξει του Βασίλη Κικίλια με τον Δημήτρη Τζανακόπουλου, μέσα από τους λογαριασμούς τους στο twitter, η οποία ως φαίνεται θα κορυφωθεί σε τηλεμαχία. 

Ads

Στη θετική ανταπόκριση, σήμερα το πρωί, του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια για τηλεμαχία με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, πριν από λίγο, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος παρενέβη εκ νέου, μέσω twitter:

image

Λίγες ώρες πριν, ο εκπρόσωπος της ΝΔ σήκωσε το γάντι και αποδέχτηκε την πρόκληση του κυβερνητικού εκπροσώπου για μια τηλεοπτική συζήτηση, debate.

Ads

«Μιλάω πάντοτε ξεκάθαρα, όποτε θέλετε σας είπα» έγραψε στο twitter, αργά το βράδυ ο Βασίλης Κικίλιας.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του  Δ. Τζανακόπουλου, ο οποίος και είχε προκαλέσει τον Βασίλη Κικίλια να απαντήσει στην πρόσκληση του Νίκοι Χατζηνικολάου για τηλεμαχία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα, απαντώντας σε παραποίηση δηλώσεών του από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ.

«Να κάνουμε διάλογο, όποτε θέλετε, με χαρά. Βρείτε τα όμως πρώτα μεταξύ σας κ. Τζανακόπουλε», η απάντηση Κικίλια ο οποίος επιχειρεί να «αναδείξει» διάσταση απόψεων του κυβερνητικού εκπροσώπου με τον πρωθυπουργό ως προς τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος για το 2018.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στη συνέχεια, και πάλι μέσω twitter, αναρωτήθηκε: «Κύριε Κικίλια, πήγε μεσάνυχτα. Ακόμη να απαντήσετε στην πρόσκληση του κ. Ν. Χατζηνικολάου», για να πάρει την απάντηση από τον Β. Κικίλια: «Δώδεκα και ούτε ένα τηλεφώνημα; Μην αγχώνεστε κ. Τζανακόπουλε Μιλάω πάντα ξεκάθαρα. “Όποτε θέλετε” σας είπα».

Η αρχή έγινε όταν ο Β. Κικίλιας αναπαρήγαγε, συνοδεία ειρωνικού σχολίου, το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου από τον τίτλο του οποίου είχε αφαιρεθεί σκόπιμα η λέξη «επιπλέον» (λέξη που περιλαμβάνεται στο κείμενο του δημοσιεύματος) σχετικά με τη μη ύπαρξη επιπρόσθετων δημοσιονομικών επιβαρύνσεων, για πρώτη φορά, κατά το κλείσιμο αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

image

Και ο Δ. Τζανακόπουλος υπενθύμισε την ακριβή φράση καλώντας τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ σε ζωντανό διάλογο αντί των «ευφάνταστων tweets».

image