Επίθεση στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία επειδή πήγε στο συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας (HDP) εξαπέλυσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος.

«Καταδικάζω δημόσια την πρόσφατη επίσκεψη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτας Καββαδία και του στελέχους του κόμματος Γιάννη Μπουρνούς» είπε στο «Θέμα 104,6» ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Έχουμε αυτή την όξυνση, πήγαν να μας βουλιάξουν το καράβι, έχουμε δύο Ελληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους, μια ιδιότυπη ομηρία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάνε στον εχθρό του Ερντογάν και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί; Ηταν πολύ άστοχη κίνηση» σημείωσε.

«Εγώ δηλαδή τώρα να πω ότι είναι ατροφικός ο εγκέφαλος της κυρίας Καββαδία ή ο εγκέφαλος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει βουλευτές στο κουρδικό κόμμα;» κατέληξε.

Από τα επικριτικά του σχόλια δεν έμεινε έξω, ούτε ο Φώτης Κουβέλης. Με αφορμή τον χαρακτηρισμό «υπερτροφικό λόγο» του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας για τη δήλωση του Πάνου Καμμένου, ο Δημήτρης Καμμένος είπε: «Είναι υπερβολικός ο Κουβέλης δεν έχει ξεψαρώσει ακόμη, είναι νέος. Εγώ θα έλεγα σ΄όλους αυτούς, τον κ. Κουβέλη, τον κ. Σκουρλέτη, να αφήσουν τον Πάνο Καμμένο να κάνει τη δουλειά του και να κοιτάξουν να μαζέψουν τους δικούς τους».

Καββαδία: Δεν ασχολούμαι με το παραλήρημα του ακροδεξιού ρατσιστή

Με απαξιωτικό τρόπο απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο ο οποίος της επιτέθηκε για την συμμετοχή της στο συνέδριο φιλοκουρδικού κόμματος.

«Με τον παραληρηματικό, χυδαίο λόγο του Δ.Καμμένου, δεν αξίζει να ασχοληθώ» έγραψε στο twitter της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε στον ίδιο τόνο: «Η δουλειά μου στο Συμβούλιο της Ευρώπης-όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή-είναι πολύ σοβαρότερη από τις ύβρεις ενός θιασώτη ακροδεξιών και ρατσιστικών αντιλήψεων..».