«Ο μόνος που δεν ενοχλείται από τη δυσοσμία που αναδύεται από τον βόρβορο είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας. Συνεχίζει να καλύπτει τους συμμάχους και συνεργάτες του στην σκευωρία, υποστηρίζοντας πως Καμμένος και Χαϊκάλης έπεσαν θύματα… δολοπλοκίας», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη.

Ads

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με όσα αναφέρει «μετατρέπει τους θύτες σε θύματα και αδιαφορεί για την σπίλωση υπολήψεων καθ’ όλα έντιμων βουλευτών», τόνισε η Σοφία Βούλτεψη. «Μέσα στο απίστευτο υβρεολόγιό του ο κ. Τσίπρας έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τον Μανώλη Γλέζο ως… αρχηγό της διαπλοκής! Πιο χαμηλά δεν έχει για τον κ. Τσίπρα», πρόσθεσε, αναφερόμενη στη δήλωση του Μανώλη Γλέζου πως οι Βουδούρης και Παραστατίδης δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας αντίστοιχες δηλώσεις στελεχών της ΝΔ τόνισε πως «τις συμμαχίες, τις συνεργασίες και τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, θα τα αποφασίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα τα αποφασίσουν ούτε οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ.  Ούτε πολύ περισσότερο η ίδια η διαπλοκή και οι παρατρεχάμενοί της».

«Μετά από τόσες ομολογημένες παρακολουθήσεις και άλλες παράνομες πράξεις, ο κ. Τσίπρας επιτίθεται και στη Δικαιοσύνη, κατηγορώντας τη για ολιγωρία. Μπροστά σ’ αυτήν την πολιτική ανηθικότητα, όλη η κοινωνία κρατά πράγματι τη μύτη της», καταλήγει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ads

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ. «Μέσα στον πανικό και τον ηθικό της ξεπεσμό η κ. Βουλτεψη δεν σεβάστηκε ούτε τον Μανώλη Γλέζο. Ντροπή και κατάντια….» έγραψε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στο Twitter.