Ένταση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας στην κεντρική υπηρεσία του ΙΚΑ Βόλου, όταν υπάλληλος πέταξε γιαούρτι στον διευθυντή του.

Ads

 
Όπως είπε στο Mega ο υπάλληλος, Αχιλλέας Καλυβιώτης, ο διευθυντής αρνήθηκε να του προσφέρει νομική κάλυψη για υπόθεση της υπηρεσίας. «Του ζήτησα να μου βρει δικηγόρο και μου είπε “κόψε το λαιμό σου”» υποστήριξε ο υπάλληλος.
 
Μετά το περιστατικό μπήκε στο γραφείο του διευθυντή, κλείδωσε την πόρτα και του πέταξε… γιαούρτι.
 
«Ήρθα σε απόγνωση μετά από 30 χρόνια τίμιας δουλειάς με μεταχειρίζονταν σαν σκυλί» σημείωσε ο υπάλληλος που δήλωσε ότι ήταν εν βρασμώ και ζήτησε συγγνώμη.
 
Από την πλευρά του, ο διευθυντής του, Δημήτρης Βάμδας, υποστήριξε ότι ο υπάλληλος του είπε: «Θέλω να σε ευχαριστήσω με αυτόν τον τρόπο» και του επιτέθηκε όχι με ένα αλλά με τέσσερα γιαούρτια. Σύμφωνα με τον διευθυντή το περιστατικό ήταν καθαρά προσωπικό γιατί «δεν τον έκανα προϊστάμενο τμήματος». 
 
Οι δυο άντρες είχαν και δεύτερη – τηλεφωνική διένεξη – διαφωνώντας έντονα για τον αριθμό των γιαουρτιών που χρησιμοποιήθηκαν.
 
Για το περιστατικό θα διενεργηθεί ΕΔΕ και όπως τόνισε ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, σε τρεις ημέρες θα βγει το πόρισμα.