Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η απόφαση του Γιώργου Αμυρά να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Πλήθος επικριτικών σχολίων αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο Γιώργος Αμυράς δίνει απάντηση μέσω Facebook για την υποψηφιότητά του με τη ΝΔ.

Ads

 

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Φίλοι, θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να συμμετάσχω ως ανεξάρτητος πολίτης στο ευρωπαϊκό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ μετά από πρόσκληση του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά. Δεν σας κρύβω ότι ανάλογες προτάσεις δέχθηκα και από άλλα τέσσερα κόμματα και σχηματισμούς από όλο το πολιτικό φάσμα.
 
Αποφάσισα όμως να προσθέσω την ανεξάρτητη φωνή μου στο ευρωπαϊκό βήμα της Ν.Δ γιατί αυτό ακριβώς μου ζήτησε ο Σαμαράς: Να μείνω ανεξάρτητος! Να δώσω δύναμη στα κινήματα πόλης και να επιδιώξω με τον τρόπο μου μια πιο δίκαιη Ευρώπη και μια δυνατή Ελλάδα.
 
Στο διάστημα μέχρι τις κάλπες θα γυρίσω όλη την Ελλάδα για να παρουσιάσω τις προτάσεις μου και να ακούσω τους συμπατριώτες μου για το τι θέλουν από έναν υποψήφιο εκπρόσωπό τους στην Ευρώπη. Το ξέρω ότι η διαδρομή δεν είναι εύκολη, όμως επειδή δεν προέρχομαι από κομματικούς σωλήνες είμαι αποφασισμένος να παλέψω για τα πιστεύω μου. Απέδειξα και κατά τη θητεία μου στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας ότι είμαι θερμός υποστηρικτής των συνεργασιών και της λογικής!».

 

Ads