Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Άνω Λιόσια με πρωταγωνιστή έναν ιδιοκτήτη ταβέρνας, ο οποίος πυροβόλησε κατά του συνεργείου του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) που επιχείρησε να ξηλώσει το καλώδιο της κομμένης λόγω χρέους παροχής, μετά από επανειλημμένες παραβιάσεις.

Ads

Η επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν ο συγκεκριμένος καταναλωτής, αφού επιτέθηκε και χειροδίκησε κατά ενός εκ των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ, δεν δίστασε να πυροβολήσει κατά του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της εταιρείας, τη στιγμή μάλιστα που εντός του οχήματος βρίσκονταν δύο ακόμη μέλη του συνεργείου.

Οι εργαζόμενοι και εκπρόσωποι της εταιρείας μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Α. Λιοσίων όπου υπέβαλαν μηνύσεις κατά του δράστη.

Περαιτέρω, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία από την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε στο μεταξύ διαφύγει. Εφόσον ο δράστης δεν συλληφθεί εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, η δικογραφία θα διαβιβασθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για τα περαιτέρω.

Ads

Το συνεργείο, μετέβη εκ νέου σήμερα στην εν λόγω επιχείρηση και προέβη στην κατάργηση του καλωδίου παροχής, εν μέσω έντονων φραστικών επιθέσεων από αγνώστους παρισταμένους.