Ένας άνδρας πλήρωσε έναν 46χρονο άστεγο για να τον αντικαταστήσει και να κάνει το εμβόλιο στην θέση του. Το απίστευτο αυτό περιστατικό έγινε στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» όπου και ο 46χρονος πήγε με την ταυτότητα του άλλου άνδρα για να εμβολιαστεί. Ωστόσο, το προσωπικό του Νοσοκομείου Λοιμωδών κατάλαβε αμέσως ότι κάτι συμβαίνει και ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.

Ads

Η διοικήτρια του Νοσοκομείου, Φωτεινή Βρύνα δήλωσε στο newsit ότι ο 46χρονος «είχε έρθει με όλα τα στοιχεία του άλλου άντρα, αλλά δεν ήταν φυσιολογικός. Εμείς όταν έρχεται ο οποιοσδήποτε στο νοσοκομείο, κάνουμε πάντα τσεκάρισμα των στοιχείων. Εκείνος έδειχνε ότι δεν ήξερε κάποια πράγματα που τον ρωτούσαν οι συνάδελφοι». 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας άνδρας πλησίασε τον 46χρονο στην Ομόνοια και προσέφερε χρηματικό ποσό για να εμβολιαστεί την θέση ενός συγγενικού του προσώπου και ο 46χρονος δέχτηκε. Στην συνέχεια, πήγε στο νοσοκομείο παριστάνοντας το άλλο άτομο, όπου και αποκαλύφθηκε από το προσωπικό. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας της Αγίας Βαρβάρας.