Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη μετά τον εντοπισμό ενός νεκρού βρέφους σε ακάλυπτο χώρο, μεταξύ πολυκατοικιών στη Νέα Σμύρνη.

Ads

Το μωράκι εντόπισε μια γυναίκα από το μπαλκόνι. Κατέβηκε από το διαμέρισμά της και διαπίστωσε πως μέσα σε μια τσάντα ήταν το νεκρό αγοράκι.

Η ροζ τσάντα βρισκόταν σε ένα δίχτυ μεταξύ του ακάλυπτου και του ισογείου. Οι αστυνομικοί ήδη από χθες, κάνουν έρευνα πόρτα – πόρτα σε όλα τα διαμερίσματα της περιοχής, αναζητώντας στοιχεία για τους γονείς που μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί. 

Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα θα δώσει ενδεχομένως η νεκροτομή που θα γίνει την Δευτέρα καθώς παραμένει άγνωστο αν το μωρό πέθανε από πτώση, τις κακουχίες ή το κρύο, αν γεννήθηκε νεκρό ή αν το σκότωσε κάποιος μετά τη γέννησή του.

Ads

Η ΕΛ.ΑΣ. παίρνει καταθέσεις από τους ενοίκους όλων των πολυκατοικιών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί όλοι οι ένοικοι όμως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει κλείσει ο κύκλος των υπόπτων. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη αναζητείται ένα άτομο που ίσως έχει σχέση με την υπόθεση.