Την απόδειξη αγοράς δύο ουροσυλλεκτών έφερε στο φως της δημοσιότητας η 28χρονη Γεωργία Μπίκα σχετικά με την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της διαψεύδοντας την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ότι τους είχε χορηγήσει η Υπηρεσία στην 24χρονη.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ, στην επίσημη ανακοίνωση της, ανέφερε ότι είχαν χορηγηθεί στη Γεωργία Μπίκα ουροσυλλέκτες σε συνεννόηση με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης». Τα εν λόγω δοχεία ήταν «σφραγισμένα» και «ελέχθησαν προηγουμένως μακροσκοπικά από αστυνομικούς της εν λόγω Υπηρεσίας».

Ωστόσο η 24χρονη έδειξε στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο την σχετική απόδειξη από το φαρμακείο, την οποία και δημοσιοποίησε ο δημοσιογράφος. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δημοσιογράφος έγραψε «τέλος τα ψέματα των Αρχών Ασφαλείας κ. Τζιτζή. Αυτή είναι απόδειξη από την αποθήκη του φαρμακείου που αγόρασε τον ουροσυλέκτη η Γεωργία. Ώρα 19.50 το απόγευμα. Την βγάλατε στους δρόμους και δεν της χορηγήσατε ουροσυλεκτη ποτέ. Ζητήστε συγνώμη για την ψευδή ανακοίνωση σας. Ούπς!».

Στη συνέχεια, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο φαρμακοποιός επιβεβαίωσε, πως η Γεωργία αγόρασε μόνη τους ουροσυλλέκτες, διαψεύδοντας έτσι την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ads

Συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο του AΝΤ1, ο φαρμακοποιός είπε πως «Μπήκε μέσα ο άνθρωπος και πήρε δύο ουροσυλλέκτες… Ούτε την θυμάμαι… θυμάμαι μια κοπέλα που πήρε δύο ουροσυλλέκτες».