Την αναστολή λειτουργίας των οπαδικών συνδέσμων ζητά ο βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος, με αφορμή την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ads

«Η πολιτεία πρέπει να λάβει σκληρά μέτρα και να προχωρήσει για ένα διάστημα σε γενική αναστολή λειτουργίας των οπαδικών συνδέσμων και στην αναδιάρθρωση του πλαισίου λειτουργίας πριν την επαναλειτουργία τους» τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ,

Στη δήλωσή του επισημαίνει πως το Σάββατο «ξεκινάει η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου» και ότι «ο Άλκης Καμπανός δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει, είτε από κοντά είτε από την τηλεόραση, την αγαπημένη του ομάδα».

«Οι διοικήσεις των ΠΑΕ δεν είναι άμοιρες ευθυνών όταν στα σπλάχνα τους κρύβονται φυτώρια παραβατών του ποινικού κώδικα και ορισμένες φορές δολοφόνων. Το ποδόσφαιρο αποτελεί ευκαιρία για διασκέδαση και όχι ευκαιριακό πεδίο “πολεμικών μαχών”» τονίζει και προσθέτει ότι «πρέπει να προχωρήσει σε αυστηροποίηση του ποινικού κώδικα για κατοχή αντικειμένων που μπορούν να εξελιχθούν σε “επιθετικά όπλα”».

Ads