Ενδεικτική της αντίληψης σχετικά με την άσκηση αντιπολιτευτικού λόγου, που δείχνει να επικρατεί σε ένα μεγάλο τμήμα των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, είναι η τοποθέτηση της Σοφίας Βούλτεψη σε τηλεοπτικό πάνελ.

Ads

Η βουλευτής της ΝΔ αν και αρχικώς αναγνώρισε τη δυσκολία αυτής της περιόδου σε παγκόσμιο αλλά και εθνικό επίπεδο, στη συνέχεια έπεσε σε αντιφάσεις, καθώς θεώρησε ότι η οικονομική καταστροφή δεν είναι αρκετά σοβαρό θέμα ώστε να ασχοληθεί μαζί της το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά δευτερευούσης σημασίας.

Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω προτείνοντας η αξιωματική αντιπολίτευση να «ησυχάσει» και να κάνει… αναστολή αντιπολίτευσης.

Βαρεμένος: Κάποιοι ονειρεύονται κοινοβουλευτική εκτροπή με αποκλεισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης από ζωτικές λειτουργίες της δημοκρατίας

«Ως προς τη δήλωση της κ. Βούλτεψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αναστείλει την αντιπολίτευσή του, πρέπει να πω ότι ονειρεύονται κοινοβουλευτική εκτροπή με αποκλεισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης από ζωτικές λειτουργίες της δημοκρατίας», σχολίασε σχετικά ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος.

Ads

Ο ίδιος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ πέτυχε το ακατόρθωτο: Μετά από 12 συνεχή τρίμηνα ανάπτυξης, έφερε την ύφεση στο τελευταίο τρίμηνο του 2019 και την αύξησε στο πρώτο του 2020. Πρέπει να είσαι Μωυσής για να το πετύχεις».