Η ανάρτηση μιας κοπέλας στο Facebook που πριν από ένα χρόνο προειδοποιούσε για επίδοξο βιαστή στη Δάφνη, ο οποίος έψαχνε για θύματα μέσω αγγελίας, έχει μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, σχετικά με την ομηρία και το βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας από 52χρονο κάτοικο της περιοχής. 

Ads

Στην εν λόγω ανάρτηση, η κοπέλα περιέγραφε την περιπέτεια που έζησε όταν αναζητούσε δουλειά και έπεσε πάνω σε μια αγγελία κατά την οποία ένας άντρας ζητούσε νεαρή κοπέλα ως οικιακή βοηθό για την τυφλή ξαδέρφη του. Η ανάρτηση της κοπέλας έγινε τον Δεκέμβρη του 2016. 

Η κοπέλα πήρε τηλέφωνο στην αγγελία αλλά η συμπεριφορά του άντρα ήταν ιδιαιτέρως περίεργη, της κίνησε τις υποψίες και τελικά δεν πήγε στο ραντεβού. Η Αστυνομία ερευνά τώρα αν αυτή η αγγελία είχε δημοσιευτεί από τον βιαστή της Δάφνης και αν το κινητό τηλέφωνο που αναγράφεται σ’ αυτήν ως τηλέφωνο επικοινωνίας, έχει σχέση με τον 52χρονο. 

Ο άντρας κατηγορείται για τρία κακουργήματα σχετικά με την αρπαγή και το βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας. Η κοπέλα μετά από κινητοποίηση της οικογένειάς της, βρέθηκε από την αστυνομία μέσα στο διαμέρισμα «εξαιρετικά κακοποιημένη» και σε κατάσταση ισχυρού σοκ. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο κάμερες που κατέγραφαν την κακοποίηση της κοπέλας, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ο βιαστής να μετέδιδε live τις πράξεις του. 

Ads

Η ανάρτηση της κοπέλας στο facebook: 

image