Ανακοινώθηκαν, μετά από εισήγηση της επιτροπής ψηφοδελτίων το 82% των υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σχεδόν 350 υποψήφιοι, από τους 400 συνολικά που είναι η πληρότητα των ψηφοδελτίων μετά από την ομλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

Ads

Στα «πράσινα» ψηφοδέλτια θα είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Σαργκάνης, αλλά και ο γιος του δολοφονημένου βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη.

Διαβάστε επίσης: Ανδρουλάκης: Ισχυρό ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κυριακή, για να μη μας βάλουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε περιπέτειες [Βίντεο]

Ανδρουλάκης: Ισχυρό ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κυριακή, για να μη μας βάλουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε περιπέτειες [Βίντεο]

Ads

Από εκεί και πέρα στην Α’ Αθήνας θα βρεθούν οι Κώστας Σκανδαλίδης, Παύλος Γερουλάνος και Ρωξάννα Μπέη.

Στο Βόρειο Τομέα υποψήφιοι θα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Μιλένα Αποστολάκη, η Κατερίνα Μπατζελή και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Στο Νότιο Τομέα θα κατέβουν οι Παύλος Χρηστίδης, Στέφανος Ξεκαλάκης και Τόνια Αντωνίου

Στον Δυτικό Τομέα θα είναι υποψήφιοι οι Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Καρχιμάκης και Θανάσης Κατερινόπουλος.

Στη ψηφοδέλτιο της Ανατολική Αττικής θα ο Μανώλης Χριστοδουλάκης

Στο Ρέθυμνο θα είναι υποψήφιος ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Στη Ροδόπη θα είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής.

Ωστόσο, δεν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι σε 6 εκλογικές περιφέρειες. Πρόκειται για τις μονοεδρικές Σάμου, Ζακύνθου, Καστοριάς κι Ευρυτανίας, όπου αναζητούνται ισχυρές προσωπικότητες καθώς και για τις τριεδρικές περιφέρειες της Αρκαδίας και της Λακωνίας, όπου συνεχίζονται ακόμη οι διαβουλεύσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Σπυρόπουλος απέσυρε την υποψηφιότητά του από την Αρκαδία και αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αιχμές κατά τις ηγεσίας, ενώ είχε ζητήσει από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει.

Κενά κι εκκρεμότητες διαπιστώνονται σε πολλές περιφέρειες κι αφορούν την ποσόστωση γυναικών και την τελική απάντηση υποψηφίων. Όλα τα ονόματα θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ώρες.