Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινωθεί η δεύτερη «φουρνιά» των ονομάτων υποψηφίων.

Ads

Μένει αποδειχτεί αν όσα γράφονται ως πληροφορίες το τελευταίο διάστημα αληθεύουν. Αν δηλαδή ανάμεσά στους υποψηφίους θα βρίσκεται ο Πέτρος Κόκκαλης. Σχετικά με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, που πληροφορίες τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στην υποψηφιότητά του, ο ίδιος προχώρησε σε διάψευση σημειώνοντας πως «δεν συμμετέχει σε πολιτικά δρώμενα, παρά μόνο σε αθλητικά».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Νέας Σελίδας, εξετάζεται το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο ο Σπύρος Δανέλλης, η Έλενα Κουντουρά, η Μαρία Ρεπούση από την πρωτοβουλία της «Γέφυρας» και ο καθηγητής Μιχάλης Σπουρδαλάκης, που είχε οριστεί επικεφαλής του διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Επιπλέον, έχει βολιδοσκοπηθεί και γνωστή ερμηνεύτρια από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η παρέλαση των υποψηφίων θα ολοκληρωθεί με την τρίτη «φουρνιά», που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Όλο το ψηφοδέλτιο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα σε εκδήλωση που θα γίνει στις αρχές Απριλίου στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο.

Ads