Στις 30/08/2015, εξαφανίστηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία», όπου νοσηλευόταν από τις 07/08/2015 για κοινωνικούς λόγους, ο Διονύσης Τ. 11 ετών. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της εξαφάνισης του Διονύση Τ. κρίνεται επιτακτική η άμεση εύρεσή του.

Ads

Ο Διονύσης έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Έχει ύψος 1,43 και βάρος 36 κιλά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδί διέμενε σε πρόχειρο καταυλισμό Τσιγγάνων στη Γαστούνη. Στις αρχές Αυγούστου το παιδί όντας μόνο του σε αγροτικό αυτοκίνητο έλυσε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το όχημα να κυλήσει και να παρασύρει και να τραυματίσει θανάσιμα την 14 μηνών ξαδέλφη του.

Σε βάρος του 11χρονου παιδιού σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σε βάρος του παππού του -που έχει την κηδεμονία του – για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ads

Λόγω της ηλικίας του παιδιού, των ειδικών κοινωνικών συνθηκών στις οποίες ζούσε και υπό τον φόβο βεντέτας μεταξύ των οικογενειών των Αθίγγανων, διατάχθηκε η αποστολή του στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» για ψυχολογική υποστήριξη.

Ο 11χρονος μεταφέρθηκε ασυνόδευτος στην Αθήνα και παρέμεινε στο νοσοκομείο ώς τις 30 Αυγούστου οπότε -και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά- έφυγε κρυφά εκεί.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

image