Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα ακριβή αίτια θανάτου 32χρονου Ινδού, μέλους του πληρώματος του πλοίου Noor 1, που είχε εντοπιστεί με δύο τόνους ηρωίνης τον Ιούνιο του 2014 στην Ελευσίνα.

Ads

Ο 32χρονος άνδρας ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε χθες, από το ΑΤ Δραπετσώνας όπου βρισκόταν στο Τζάνειο Νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα θα ρίξει τις επόμενες ημέρες η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό του, αλλά και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο κατηγορούμενος μαζί με άλλους εννέα συμπατριώτες του αποτελούσαν μέλη του πληρώματος του Noor 1 και είχαν αποφυλακιστεί λόγω παρέλευσης του 18μηνου, ωστόσο φιλοξενούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας.

Ads

Στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει να νοικιάσουν μια κατοικία, ωστόσο οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζαν αλλά και το γεγονός ότι πολλοί ιδιοκτήτες στην παρουσία της αστυνομικής συνοδείας αποθαρρύνονταν δεν το επέτρεψαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Απολογίες σε τρεις ομάδες για το φορτίο της ηρωίνης

Εισαγγελική έρευνα για την απόσυρση της δικαστίνας του «βαποριού απ’την Περσία» Noor-1

Το «Noor 1» παραλίγο… να αποδράσει

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ινδός πρώτος μηχανικός του πλοίου είχε υποστηρίξει στην απολογία του ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενο των πακέτων, που είχαν φορτωθεί στο πλοίο στο Σουέζ από μικρότερο σκάφος.

Πριν από μερικούς μήνες είχε αποβιώσει στις φυλακές Κορυδαλλού, άλλος κατηγορούμενος, τουρκικής καταγωγής, o οποίος εθεωρείτο ως ένας από τους οργανωτές της διακίνησης ηρωίνης.