Παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του MEGA έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τον Θέμη Αδαμαντίδη και την υπόθεση ξυλοδαρμού πρώην συντρόφου του. Ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε ότι ο τραγουδιστής είναι το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ άφησε αιχμές για στημένη υπόθεση από τις δύο πρώην συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη.

Ads

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε το γεγονός ότι η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει τον ξυλοδαρμό της. Ο ποινικολόγος είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο βίντεο στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο δικηγόρος σημείωσε ότι η μία σύντροφος είναι η μητέρα των παιδιών του, ενώ η δεύτερη είναι μια περιστασιακή σχέση που είχε.

«Μου κάνει εντύπωση, όμως, διότι βλέπω μια συνέρευση στην κυριολεξία», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας. «Άκουσα το πρωτοφανές ότι η δεύτερη έδινε χρήματα στην πρώτη. Από πού; Τι εργασία κάνει αυτή και από την οποία κερδίζει χρήματα;», αναρωτήθηκε ο κ. Κούγιας.

Ads

Και για τις δύο, ο Θέμης Αδαμαντίδης, υποστήριξε ο δικηγόρος, είναι «χρυσοτόκος όρνιθα». «Ορισμένες γυναίκες επιλέγουν άνδρες με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως είναι ο κ. Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν με αυτό τον τρόπο ότι μπορεί να γίνουν οι ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι όταν ο Θέμης Αδαμαντίδης κατάλαβε τι ζητούσαν από τον ίδιο τις απομάκρυνε και χαρακτήρισε ως θύμα τον τραγουδιστή. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει πέσει ξανά και ξανά θύμα από τέτοιες γυναίκες.

«Να κρατάτε μικρό καλάθι για τις καταγγελίες», είπε ακόμα ο Αλέξης Κούγιας.

Ποινική δίωξη

Νωρίτερα πάντως, σε βάρος του τραγουδιστή ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη την Παρασκευή 1 Ιουλίου έπειτα από μήνυση της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκης για ξυλοδαρμό, και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο, από το οποίο έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα.

Το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του κάτω των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο, ούτε δια μέσου τηλεφώνου, ούτε δια μέσου μηνύματος.