Έντονες επικρίσεις δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοσιογράφος και αναλυτής του ΣΚΑΙ, Μπάμπης Παπαδημητρίου. Αφορμή, η άποψη που εξέφρασε το βράδυ της Τετάρτης κατά την εκπομπή-παρουσίαση του βαρομέτρου του ΣΚΑΙ όπου αναρωτήθηκε γιατί να μη μετέχει μια «σοβαρότερη» Χρυσή Αυγή σε συντηρητική κυβερνητική συμμαχία.

Ads

 
Ο κ. Παπαδημητρίου σχολιάζοντας την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με το ΚΚΕ, αναφέρεται στο ενδεχόμενο συμμετοχής της Χρυσής Αυγής σε συντηρητικό κυβερνητικό σχήμα.
 
«Ξέρω ότι θα προκαλέσω και τους φίλους και τους εχθρούς αλλά το Μνημόνιο διαστρεβλώνει δυστυχώς την κρίση αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται οι πολιτικοί. Διότι πρέπει να τοποθετηθούνε απέναντι στις πραγματικές τους ευθύνες κι όχι να πλέκουν είτε έναν μύθο για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Διότι σε τελευταία ανάλυση θα σας πω κάτι…» ξεκίνησε την τοποθέτησή του.
 
«Κύριε Μηλιέ, θέλετε το ΚΚΕ» είπε απευθυνόμενος στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε «μάλιστα, ωραία, πάρτε το. Αλλά γιατί όχι μετά όμως μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να μην τη δεχτούμε να υποστηρίξει – όπως συμβαίνει σε πάρα πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως συνέβη χθες στη Νορβηγία – να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία. Άρα έχουμε μπροστά να ξάσουμε πολύ μαλλί» ανέφερε. 


Το βίντεο όπως δημοσιεύτηκε από το left.gr