Απόψε στο ραδιοφωνικό ραντεβού του tvxs.gr στο Κόκκινο, με τη Φωτεινή Λαμπρίδη και τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο,

Ads

Με τα νέα μέτρα για την Αττική να έχουν διχάσει τους επιστήμονες, η Νικόλ Λειβαδάρη δίνει όλο το ρεπορτάζ και το σχόλιό της για την επόμενη ημέρα της διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση.

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Θεσσαλονίκης Δάφνη Κατσίμπα περιγράφει την κατάσταση στο ΕΣΥ εν αναμονή του τρίτου κύματος έξαρσης του κορονοϊού και μιλά για την κλήση της σχετικά με την προτροπή για την πορεία του Πολυτεχνείου τον περασμένο Νοέμβρη.

Ο γιατρός και συνεργάτης του tvxs.gr Παναγιώτης Τζανετής αναλύει τη διεθνή κούρσα των εμβολίων και τί σημαίνει για την Ελλάδα η σοβαρή καθυστέρησή τους.

Ads

Τα σχολεία βράζουν και το tvxs.gr ακούει τους μαθητές: Συνομιλούμε με τη μαθήτρια της Α’ Λυκείου Ελένη Καρτελιά, που μας περιγράφει τα προβλήματα και μας μιλά για τις επόμενες κινητοποιήσεις των μαθητών.
Στο τελευταίο ημίωρο δίνουμε το μικρόφωνο στους μικρούς επιχειρηματίες της εστίασης. Η Μαρία Μποτονάκη από τον Κύκλο Επιχειρηματιών Εστίασης παρουσιάζει τα προβλήματα που παραμένουν άλυτα για τον κλάδο, ακόμα και μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη με κάποιους επιχειρηματίες.

Συντονιστείτε στις 20:00 στο «Κόκκινο 105,5» ή ακούστε την εκπομπή διαδικτυακά εδώ.