Στο ραδιοφωνικό δίωρο του tvxs.gr στο Κόκκινο 105,5, απόψε Παρασκευή στις 20:00…

Ads

Η Νικόλ Λειβαδάρη συνοψίζει το πολιτικό κλίμα της εβδομάδας και δίνει όλο το παρασκήνιο των αποφάσεων της κυβέρνησης για την πανδημία καθώς και το τί συμβαίνει εντός της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ πάνω στο θέμα του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Δίνουμε το λόγο στη γιατρό, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΕΝΓΕ, Δέσποινα Τοσονίδου για να μας μεταφέρει τί συμβαίνει στα νοσοκομεία της Αττικής, τί σημαίνει η κοβιντοποίηση που αποφάσισε η κυβέρνηση και τί λένε οι γιατροί για την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση που ένα χρόνο μετά βρίσκεται πάλι σε κορύφωση.

Ανακοινώθηκαν τα οικονομικά στοιχεία για το 2020 και ο Αλέξανδρος Κλώσσας θα μας εξηγήσει τί σημαίνουν για τις ζωές μας, τί συμβαίνει με την πραγματική οικονομία και τις θέσεις εργασίας που βρίσκονται σε ομηρεία και πώς αξιολογεί τις κινήσεις της κυβέρνησης σχετικά με τα βοηθήματα σε εργαζόμενους και επιχειρηματίες.

Ads

Στο τελευταίο ημίωρο συζητάμε με τη Φωτεινή Λαμπρίδη τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη και τις μαρτυρίες των αποφοίτων των Αρσακείων σχολείων καθώς και το τί συμβαίνει με το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για το οικογενειακό δίκαιο.

Συντονιστείτε στις 20:00 στο «Κόκκινο 105,5» ή ακούστε την εκπομπή διαδικτυακά εδώ.