Ακούστε απόψε στις 8 το εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό 2ωρο του tvxs.gr στο Κόκκινο 105,5, όπως κάθε Παρασκευή 8 με 10 το βράδυ. 

Ads

Η Νικόλ Λειβαδάρη δίνει ρεπορτάζ και το σχόλιό της πάνω στη γεμάτη με πολιτικές εξελίξεις εβδομάδα που τελειώνει. Η μονομαχία Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή, οι εσωτερικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ και η καθαίρεση Λοβέρδου από τη Φώφη Γεννηματά.

Συνδεόμαστε με την Κοζάνη απ’ όπου ο διαχειριστής του ΚΟΖΑΝΗ TV Παναγιώτης Τσαρτσιανίδης μεταφέρει το κλίμα από την πόλη που βράζει μετά την αποκάλυψη για την εσφαλμένη καταγραφή στοιχείων του ΕΟΔΥ. Χτυπημένοι ήδη από υψηλή ανεργία εξαιτίας της απολιγνιτοποίησης, οι Κοζανίτες φοβούνται τώρα ότι είναι επί τρεις μήνες σε σκληρό λοκντάουν χωρίς επαρκή λόγο.

Τη σκυτάλη παίρνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου για να εξηγήσει τί συμβαίνει με τις περίφημες συμβάσεις που έχει υπογράψει για τα εμβόλια η ΕΕ με τις φαρμακευτικές εταιρίες. Γιατί το περιεχόμενό τους μένει κρυφό;

Ads

Στη δεύτερη ώρα πάμε στην παιδεία. Ο καθηγητής και πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος σχολιάζει το νομοσχέδιο Κεραμέως Χρυσοχοΐδη που μειώνει τον αριθμό των εισακτέων και βάζει την αστυνομία μέσα στα πανεπιστήμια.

Στο τελευταίο ημίωρο μιλάμε για τις έντονες αντιδράσεις που έχουν πυροδοτήσει στους εργαζόμενους των μουσείων της χώρας οι σχεδιασμοί της Λίνας Μενδώνη. Η πρόεδρος των Ελλήνων Αρχαιολόγων Δέσποινα Κουτσούμπα μας εξηγεί αναλυτικά τί επιχειρεί να πετύχει η υπουργός Πολιτισμού και γιατί αυτή η ιστορία μας αφορά όλους.

Συντονιστείτε στις 20:00 στο «Κόκκινο 105,5» ή ακούστε την εκπομπή διαδικτυακά εδώ.