Ακούστε απόψε Παρασκευή στις 8, στο ραδιοφωνικό δίωρο του tvxs.gr στο Κόκκινο 105,5.

Ads

Η Νικόλ Λειβαδάρη δίνει όλο το πολιτικό ρεπορτάζ και παρασκήνιο της εβδομάδας που σημαδεύτηκε από τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη, την κόντρα Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή αλλά και τη μεγάλη έξαρση των κρουσμάτων που οδήγησαν στη νέα παράταση του σκληρού lockdown στην Αττική.

Ο γιατρός του ΕΣΥ Παναγιώτης Τζανετής αναλύει όλα τα δεδομένα που έχουμε για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα και κάνει εκτιμήσεις για το τί μπορούμε να περιμένουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Τη σκυτάλη παίρνει επίσης από το χώρο της Υγείας ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο Λαϊκό, Τάσος Αντωνόπουλος για να μας δώσει την εικόνα μέσα από ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου. Τί γίνεται με τις ΜΕΘ, τις απλές κλίνες, τους εμβολιασμούς.

Ads

Στη δεύτερη ώρα συνομιλούμε με έναν εκπρόσωπο της φουρνιάς των ακαδημαϊκών σε συνθήκη εργασιακής ανασφάλειας, Γιάννη Κοζάντσα, για το ελληνικό πανεπιστήμιο, την επέμβαση της Αστυνομίας στο ΑΠΘ την περασμένη Δευτέρα και φυσικά για το παράλογο αυτό καθεστώς στο οποίο βρίσκεται ο ίδιος και πολλοί συνάδελφοί του.

Και φυσικά στο τελευταίο ημίωρο συνδεόμαστε με τη Φωτεινή Λαμπρίδη για να συζητήσουμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό MeToo, τις κυβερνητικες κινήσεις, τις επιστολές των αποφοίτων των Αρσακείων, την αντίδραση Μπαμπινιώτη και την απόπειρα κουγιοποίησης της υπόθεσης Λιγνάδη.

Συντονιστείτε στις 20:00 στο «Κόκκινο 105,5» ή ακούστε την εκπομπή διαδικτυακά εδώ.