Στο δίωρο ραδιοφωνικό ραντεβού του tvxs.gr στο «Κόκκινο 105,5», απόψε στις 20:00… 

Ads

Η Νικόλ Λειβαδάρη δίνει όλο το ρεπορτάζ γύρω από τις αποφάσεις για τα νέα αυστηρότερα μέτρα που επιβάλλονται στην Αττική αλλά και την πορεία του εμβολιασμού στη χώρα. Πώς προχωρά η κυβέρνηση, ποιες οι πρωτοβουλίες της αντιπολίτευσης.

Το θέμα των εμβολίων αναδεικνύεται νούμερο 1 σε όλη την Ευρώπη. Συνδεόμαστε με το δημοσιογράφο και διευθυντή του γραφείου του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου στις Βρυξέλλες Γιάννη Σιδηρόπουλο ο οποίος μας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στους κύκλους της Ένωσης με φόντο τη διαμάχη με την Astrazeneca.

Συνομιλούμε με τον Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο, τον άνθρωπο που εδώ και χρόνια πολεμούν δικαστικά πολυεθνικές εταιρίες των ιχθυοκαλλιεργειών και που μόλις χτες η υπόθεσή του έλαβε μία ακόμη δύσκολη τροπή.

Ads

Πάμε στο Παρίσι για να μιλήσουμε για την Αθήνα. Ο συγγραφέας Μάκης Μαλαφέκας μιλά για τις ομοιότητες και τις διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας στη φύλαξη των πανεπιστημίων, τους περιορισμούς στην καταγραφή της αστυνομικής βίας στις διαδηλώσεις αλλά τελικά και τα σημεία σύμπτωσης της διακυβέρνησης Μητσοτάκη με αυτή του Εμανουέλ Μακρόν.

Στο τελευταίο ημίωρο η Φωτεινή Λαμπρίδη θα δώσει όλη την εικόνα για το πού βρίσκεται το ελληνικό κίνημα MeToo, μετά και από τις σημερινές καταιγιστικές εξελίξεις, δύο εβδομάδες μετά την καταγγελία – αφετηρία της ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου.

Συντονιστείτε στις 20:00 στο «Κόκκινο 105,5» ή ακούστε την εκπομπή διαδικτυακά εδώ.