Ακούστε απόψε στις 8 το ραδιοφωνικό 2ωρο του tvxs.gr στο Κόκκινο 105,5…

Ads

Μαζί με την πολιτική συντάκτρια του tvxs.gr Νικόλ Λειβαδάρη συζητάμε για τη νέα φάση αναμετρήσεων στην οποία μπαίνει η κυβέρνηση με ξεκίνημα το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για την Αστυνομία στα πανεπιστήμια αλλά και τις «διευκρινίσεις» Χρυσοχοΐδη σχετικά με τη θέση των δημοσιογράφων στις διαδηλώσεις.

Ο Αλέξανδρος Κλώσσας από το Attica TV αποκωδικοποιεί τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με την οικονομία, μετά τη δημοσίευση των στοιχείων για το έλλειμμα 18,5 δισ.. Γιατί προωθείται το γρήγορο άνοιγμα της αγοράς, τί θα γίνει με το δημόσιο και το ιδιωτικό χρέος, τί συμβαίνει στην Ευρώπη.

Η σύμβαση της Palantir. Διαβάζουμε και αναλύουμε τα βασικά γκρίζα σημεία της συμφωνίας που κράτησε μυστική η ελληνική κυβέρνηση με την εταιρία που εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων Cambridge Analytica.

Ads

Φαινόμενο «Κι εγώ» στην Ελλάδα. Μετά από μία εβδομάδα συνεχών καταγγελιών και αποκαλύψεων για βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε βάρος γυναικών, συζητάμε με τη Φωτεινή Λαμπρίδη τί αλλάζει στη δημόσια σφαίρα από τη στιγμή που η Σοφία Μπεκατώρου αποφάσισε να μιλήσει.

Στο τελευταίο ημίωρο συνομιλούμε με το δημοσιογράφο και μουσικό Αντώνη Κωνσταντάρα για την ψυχολογική πίεση που βιώνουμε σε συνθήκες εγκλεισμού, την εστίαση και τα φεστιβάλ αλλά και τα νέα ερεθίσματα που έχουν οι καλλιτέχνες μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.

Συντονιστείτε στις 20:00 στο «Κόκκινο 105,5» ή ακούστε την εκπομπή διαδικτυακά εδώ.