Αιχμές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα άφησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι έχει να τον δει και να μιλήσει μαζί του «κάπου δύο χρόνια».

Ads

«Η μία και μοναδική συνάντηση της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρωθυπουργό έγινε τον Μάρτιο του 2015 στο Μαξίμου έκτοτε δεν έχει υπάρξει άλλη επαφή», ανέφερε μιλώντας στον Σκάι.

«Προφανώς ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι ενημερώνεται επαρκώς για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου», σημείωσε σε σκωπτικό τόνο.

Ο κ. Χρυσόγονος ανέφερε ότι δεν έχει δει τον κ. Τσίπρα ούτε κατ’ ιδίαν, καθώς δεν επιδιώκει κατ’ ιδίαν συναντήσεις. «Ό,τι έχω να το πω το λέω δημόσια», πρόσθεσε.

Ads

Σε ερώτηση αν πιστεύει πως ενοχλεί με αυτά που κατά καιρούς αναφέρει, απάντησε: «Αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι. Από ‘και και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».

Η απάντηση του Μαξίμου

«Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών» ήταν το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

‘Αλλωστε, εξηγούσαν οι ίδιοι κύκλοι, αν ήθελε ο ευρωβουλευτής να συναντήσει τον πρωθυπουργό, θα μπορούσε να τον δει.

* Διαβάστε επίσης: Παπαδημούλης αποδοκιμάζει Χρυσόγονο για τις δηλώσεις κατά Τσίπρα