Αίτημα αποφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, που από την 5η Απριλίου έχει προφυλακιστεί για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της στις φυλακές Κορυδαλλού, αναμένεται να καταθέσουν οι δικηγόροι της, ευελπιστώντας πως αυτό θα γίνει δεκτό. 

Ads

Την είδηση αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», καθώς οι δικηγόροι της έλαβαν υπόψιν τι ακριβώς ελέχθη στην ανακρίτρια από την κατηγορούμενη.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, μετά τα στοιχεία του υπομνήματος ότι την ώρα που επήλθε ο θάνατος του παιδιού στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν ήταν στον θάλαμο η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά μόνο γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, οι συνήγοροι υπεράσπισης διαπίστωσαν πως άρχισε να κάμπτεται η ανακρίτρια, σε σημείο τέτοιο που -όπως περιγράφεται στην «Π»- στο τέλος ήσαν σχεδόν βέβαιοι ότι δεν θα προφυλακιστεί αλλά θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ είναι θέμα ωρών ή ολίγων ημερών να υποβληθεί το αίτημα ενώ υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις την Τρίτη ότι δεν περίμενε να βρεθεί στη φυλακή.