Ο πρώην βουλευτής και εκπρόσωπος σήμερα της Εθνικής Ενότητας – ΛΑΟΣ, Κωστής Αϊβαλιώτης δίνει τη δική του… ερμηνεία για τους σεισμούς στο Κιλκίς.

Ads

Σε ανάρτηση του στο facebook ο Κ. Αϊβαλιώτης γράφει τα εξής: Ότι ο αρχαιολόγος Μανόλης Ανδρόνικος, ο οποίος ανακάλυψε τους τάφους της Βεργίνας, μάλλον δεν πέθανε τυχαία πριν από 25 χρόνια όταν «οι Σκοπιανοί ανακήρυξαν το το ψευτο-κρατίδιο τους» και ότι κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός ότι σήμερα που το θέμα ανακινείται στη Μακεδονία γίνονται σεισμοί.

Η ανάρτηση του Κ. Αϊβαλιώτη είναι η εξής:

«Ναι, μωρε, τυχαίο θα είναι που πεθανε ο μεγαλος Μανωλης Ανδρονικος (που ανακάλυψε τους Βασιλικούς Τάφους στην Μακεδονία) όταν οι Σκοπιανοί ανακήρυξαν το ψευτο-κρατίδιο τους πριν 25 χρόνια , τυχαίο θα είναι και σήμερα που βράζει η γη της Μακεδονίας και είχαμε χτες 15 σεισμούς ενώ καποιοι προωθούν την προδοσία του ονομάτος ” ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”…. Εδωσε 15 σεισμούς χτες η γη της Μακεδονιας ρε γλείφτες των ξενων….Αντε,πείτε μεταξύ σας και χαμογελαστοί “καλή χρονιά” και τραβάτε να πουλήσετε το όνομα της στους σκοπιανούς , ξεφτίλες, καρπαζοεισπράκτορες των πρεσβειών».