Σε επ΄ αόριστον αποκλεισμό της Eθνικής Oδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, θα προχωρήσουν από τις 14.00 οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου, στην Αιτωλοακαρνανία.

Ads

Την ίδια στιγμή σταθερά στα μπλόκα τους μένουν οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας, μέχρι να έρθουν στην Αθήνα την Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα:

– Στην Αιτωλοακαρνανία, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, θα κλείσει η Εθνική Οδός Αμφιλοχίας – Λευκάδας, στο ύψος του κόμβου του Αγίου Νικολάου Βόνιτσας.

Ads

– Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 μετά το μεσημέρι θα κλείσει η Εθνική Οδός Αντιρρίου – Ιτέας, στον κόμβο του Ξηροπήγαδου, στην περιμετρική της Ναύπακτου.

– Από τις 5 το απόγευμα, έως τις 8 το βράδυ, θα κλείσει η Εθνική Οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στη γέφυρα του ποταμού Ευήνου.

– Στην Αχαΐα, αγρότες θα κλείσουν από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, την Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας.

– Από τις 7 το βράδυ έως τις 10 το βράδυ, αγρότες θα κλείσουν η Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου, ενώ τα μέλη συλλόγων και φορέων της Αιγιάλειας, θα αποκλείσουν από τις 7 το βράδυ και για τρεις ώρες την παλαιά εθνική οδό Πατρών – Αθηνών, στην γέφυρα του Μεγανίτη.

– Στην Ηλεία, αγρότες θα κλείσουν από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, την Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στον κόμβο του Κουρτεσίου.