Nέα προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 30χρονος Δημήτρης Ματζαβίνος που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων στο Αγρίνιο.

Ads

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή στις 9 το πρωί σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου αλλά εξήλθε λίγα λεπτά αργότερα καθώς θα απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Αρνητική εντύπωση στους παρευρισκόμενους προκάλεσε το γεγονός πως, προσερχόμενος στο Δικαστήριο, ήταν χαμογελαστός.

Σε βάρος του, θυμίζουμε, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη για τις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για αποπλάνηση παιδιού και απόπειρα αποπλάνησης κατά συρροή και της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή .

Ads

Στο μεταξύ, «βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες από μητέρες για τον κατηγορούμενο. «Το παιδάκι το άλλο φοβόταν, έκλαιγε συνεχόμενα, με παρακαλούσε! “Δεν θα κάνουμε καμία κίνηση, δε θα πάμε στην αστυνομία. Φοβάμαι”. Είναι ακόμα φοβισμένο» λέει μια μητέρα στην τηλεόραση του Star.

«Μετά τη σύλληψη δέχθηκα πάνω από 30 κλήσεις από μητέρες που τα παιδιά τους είχαν επαφή με τον άνδρα»λέει ο δικηγόρος Νίκος Καζαντζής.
Κοινό μυστικό στν μαθητόκοσμο του Αγρινίου οι πράξεις ασέλγειας του 30χρονου. «Ήταν γνωστός σε πολλά παιδιά. Είχε στείλει σε πολλά παιδιά, μόνο αγόρια όμως, να συναντηθούν από κοντά, στο σπίτι του ή στο σπίτι τους. Δήθεν να παίξουν FIFA» περιγράφει μαθητής.

Ο κατηγορούμενος εντόπιζε τα ανήλια αγόρια που του άρεσαν σε καφετέριες της περιοχής. Τα έβλεπε και στο μαγαζί που δούλευε. Ήταν εστιατόριο με γρήγορο φαγητό, για το οποίο έκανε delivery. Μετά, «ψάρευε» τα υποψήφια θύματά του μέσω Facebook. Τους έταζε αγκαλιές αλλά και… μικροποσά των 3 και 5 ευρώ για να συναντηθούν.