Βρέθηκε τελικά θέση σε ΜΕΘ για τον 58χρονο στο Αγρίνιο, τη θέση του οποίου είχε πάρει ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, όπως κατήγγειλαν η γυναίκα του και η ΠΟΕΔΗΝ. ενώ ο ίδιος βρισκόταν για 10 μέρες εκτός ΜΕΘ.

Ads

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζόμενων στα δημόσια νοσοκομεία, Μιχάλη Γιαννάκο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε βρέθηκε ΜΕΘ για τον 58χρονο από το Αγρίνιο.

Όπως ενημερώνει ο κ. Γιαννάκος, χθες βράδυ μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν «από την προνομιακή μεταχείριση του Μητροπολίτη στο Νοσοκομείο Αγρινίου, βρέθηκε ΜΕΘ και για τον 58χρονο που περίμενε επί ημέρες διασωληνωμένος εκτός». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 58χρονος μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

Οι καταγγελίες της συζύγου του 58χρονου στο MEGA

Ads

«Είναι δεσπότης όπως και ένας πολιτικός θα βρει. Εμείς δεν είμαστε τίποτα. Δεν μπορούμε να βρούμε. Δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια», κατήγγειλε η σύζυγος του 58χρονου, Νίκη που τον παρέκαμψαν για να δώσουν την κλίνη στον Μητροπολίτη.

Ο 58χρονος ήταν διασωληνωμένος χθες για 10η ημέρα εκτός ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αγρινίου. Είναι 58 χρονών και πλήρως εμβολιασμένος, όμως κρεβάτι βρέθηκε μόνο για τον 80χρονο Μητροπολίτη που αξίζει να σημειωθεί πως δεν ήθελε ούτε να εμβολιαστεί, ούτε να διασωληνωθεί.

«Από τις 24/11 είναι διασωληνωμένος εκτός ΜΕΘ και περιμένουμε να βρεθεί κρεβάτι. Απλά μας λένε να περιμένουμε και περιμένουμε», είχε καταγγείλει η κ. Νίκη.