Σε τρεις συλλήψεις, ενός 66χρονου άνδρα, ενός 12χρονου αγοριού και μιας 33χρονης γυναίκας προχώρησε η αστυνομία την Παρασκευή στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της έρευνας για το σοβαρό περιστατικό στην πλατεία Πανοπούλου, όταν απειλήθηκε η ζωή ενός μωρού, μόλις δέκα μηνών.

Ads

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 12χρονος σε χρόνο που απουσίαζαν από την οικία, οι άλλοι δυο δράστες – σύνοικοί του, οι οποίοι είναι παππούς και θεία του, λόγω διαπληκτισμού με την 13χρονη αδερφή του, πήρε τον δέκα μηνών ανιψιό του και τον κράτησε έξω από τα προστατευτικά κάγκελα του μπαλκονιού πρώτου ορόφου, όπου διαμένουν, απειλώντας ότι θα τον αφήσει να πέσει στο κενό.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως από διαμέρισμα πολυκατοικίας στην πλατεία Πανοπούλου, ανήλικο βγήκε στο μπαλκόνι και φέρεται να απείλησε να ρίξει στο κενό ένα βρέφος που κρατούσε. Το σκηνικό το είδαν περίοικοι και προκλήθηκε πανικός, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η Αστυνομία.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ασθενοφόρο κλπ, ενώ στο διαμέρισμα ανέβηκαν αστυνομικοί, για να διαπιστώσουν εάν τα παιδιά είναι ασφαλή.

Ads

Στο διαμέρισμα βρέθηκε ένα κορίτσι 13 ετών, ένα αγόρι 12 ετών και ένα βρέφος 10 μηνών, όλοι καλά στην υγεία τους.

Αρχικά προσήχθησαν ο πατέρας της 13χρονης και του 12χρονου και ο παππούς των παιδιών οι οποίοι ήταν στο διαμέρισμα, ενώ λίγο αργότερα προσήχθη και η μητέρα του βρέφους, αδερφή του πατέρα των δύο παιδιών και κόρη του μεγαλύτερου εκ των δύο προσαχθέντων.