Εκτός ορίων ξέφυγε η κατάσταση το πρωί της Τετάρτης ανάμεσα σε Ραχήλ Μακρή και Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Ads

Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Όλα ξεκίνησαν ενώ συζητούσαν τις καταγγελίες του βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη ότι στελέχη του Μαξίμου με τη συνεργασία στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους προετοιμάζουν τη μετάβαση στη δραχμή.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί τον υπερασπίζεστε; Από ό,τι ξέρω οι καταθέσεις της οικογενείας σας είναι στο εξωτερικό και μάλιστα αφορολόγητες», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο.

Όταν ο κ. Παπαδόπουλος αντελήφθη ότι η αιχμή αυτή αφορούσε τον ίδιο εξεμάνη: «Τι λέει αυτό το νούμερο; Ξεφτιλισμένη, ντροπή σου, ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε, φασίστρια, άθλια, πολιτικό σκουπίδι, κάθαρμα!»

Ads

«Τι ξέρεις για την οικογένειά μου; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει!». Είναι δυνατόν κύριε Παπαδάκη να μιλάει έτσι για κάτι που δεν ξέρει, για ανθρώπους που δεν ζουν;», συνέχισε έξω φρενών ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Κάποια στιγμή ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ετοιμάστηκε να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό πλατό συνεχίζοντας να είναι οργισμένος και φωνάζοντας στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «κλώνος της Κωνσταντοπούλου» με την κυρία Μακρή να απαντά ότι «είναι τιμή να είσαι κλώνος της Ζωής Κωνσταντοπούλου».

Παρόλα αυτά η κ. Μακρή παρέμεινε ατάραχη και ζήτησε από τον δημοσιογράφο αν θέλει να της υποβάλει μήνυση ενώ δεν δίστασε να ζητήσει on air αντίγραφο της εκπομπής για να το στείλει στον εισαγγελέα.

Καθώς τα πνεύματα δεν ηρεμούσαν, ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε να πέσουν οι διαφημίσεις, ώστε να πέσουν οι τόνοι.