Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό 32χρονου, που αγνοείται από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2017 στην περιοχή των Λιαπάδων, βορειοδυτικά της Κέρκυρας.

Όπως έγινε γνωστό, ο 32χρονος, που φέρεται να πάσχει από προβλήματα υγείας, εξαφανίστηκε, όταν απομακρύνθηκε από τους γονείς του, που είχαν πάει στα κτήματα τους για να μαζέψουν ελιές.

Μετά τις απεγνωσμένες προσπάθειες να τον βρουν, οι γονείς του, κάλεσαν άμεσα για βοήθεια. Από το απόγευμα αστυνομική δύναμη, ισχυρή πυροσβεστική δύναμη δύο ομάδες εθελοντών διασωστών και συγγενείς του 32χρονου, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να τον εντοπίσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το δύσβατο της περιοχής και το πυκνό σκοτάδι που επικρατούσε δυσχέραινε την μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του 32χρονου, ενώ όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος οι προσπάθειες συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ από σήμερα το πρωί να συμμετέχει και ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ από Θεσσαλονίκη, με εκπαιδευμένο σκύλο, προκειμένου να βρεθεί ο 32χρονος.