Αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ανακοίνωσε πως θα καταθέσει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. Ο λόγος ήταν πως η κυβερνητική εκπρόσωπος κάλεσε τον Γιώργο Κουμουτσάκο να δώσει εξηγήσεις για το δημοσίευμα του Έθνους, το οποίο αποκάλυπτε τηλεφωνικές επικοινωνίες του εκπροσώπου της ΝΔ με τον Παναγιώτη Μουσσά, βασικό κατηγορούμενο για το κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων.

Ads

«Καταθέτω αγωγή κατά της κ. Γεροβασίλη», έγραψε στο Twitter ο Γιώργος Κουμουτσάκος. «Όταν σου επιτίθενται ταυτόχρονα οι μηχανισμοί της εξτρεμιστικής δεξιάς και της Συριζαίικης προπαγάνδας, ξέρεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο», ανέφερε σε άλλο μήνυμά του.

Νωρίτερα σε ανακοίνωσή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος χαρακτήρισε «επικίνδυνη» την κυβέρνηση και έκανε λόγο για «γκεμπελική» προπαγάνδα και «λάσπη». Σημειώνεται πως το Έθνος δημοσίευσε τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του Γιώργου Κουμουτσάκου με τον Τακη Μουσσά, οι οποίες καταγράφηκαν από τον υπερκοριό της ΕΥΠ στο πλαίσιο της παρακολούθησης του δημοσιογράφου για το κύκλωμα εκβιαστών.

«Στην εποχή της κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες μεταξύ εκλεγμένου βουλευτή – Εκπροσώπου Τύπου πολιτικού Κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την κυβερνητική εκπρόσωπο!», ανέφερε και πρόσθεσε:

Ads

«Η γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδής απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού εν όψει της Τρίτης».

Κατηγόρησε επίσης την κυβερνητική εκπρόσωπο και «εκείνους που εκπροσωπεί» ότι είναι «ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι». «Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις», συμπλήρωσε. «Ο πανικός της κατάρρευσης τους μεταλλάσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντίπαλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία» συνέχισε και κατέληξε: «Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν».