Τριβές και στο Κίνημα Αλλαγής φαίνεται ότι δημιουργεί το ζήτημα του ονοματοδοτικού. 

Ads

Στην πρόσφατη συνεδρίαση των στελεχών του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς αποφασίστηκε να κινηθούν στη γραμμή για σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις. 

Ωστόσο, στελέχη από τη Βόρεια Ελλάδα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τη στάση θα κρατήσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το news247, ο βουλευτής Σερρών της ΔΗΣΥ, Μιχάλης Τζελέπης, είχε αποφασίσει να παρευρεθεί στο χθεσινό συλλαλητήριο κάτι το οποίο δεν έκανε μετά από παρέμβαση της Φώφης Γεννηματά. 

Μεγάλη ενόχληση στην παράταξη δημιούργησε η εμφάνιση της Εύας Καϊλή στο συλλαλητήριο, με αρκετά στελέχη να αποδοκιμάζουν δημόσια την επιλογή της.

Ads

«Σε όσους και όσες μου λένε: «να την χαίρεστε την ευρωβουλευτίνα σας με την παρουσία της στο συλλαλητήριο» απαντώ ξεκάθαρα: ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! Έτσι σίγουρα δεν χτίζουμε τη σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα!», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Το ζήτημα φαίνεται ότι θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα εντός του νέου κεντροαριστερού καθώς οι βουλευτές του Ποταμιού έχουν πει πως θα στηρίξουν την πρόταση που θα φέρει η κυβέρνηση αν έχει τα χαρακτηριστικά που έχει θέσει η ελληνική πλευρά και το ίδιο αναμένεται να κάνει και η ΔΗΜΑΡ.