«Η αριστερά δεν θα κυβερνήσει και αν, τότε θα αναλάβει ο στρατός», έγραφε στο προφίλ του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο στρατιωτικός Γιάννης Κομμάτης, ο ένας εκ των δυο νεοναζί δολοφονημένων στην Μεσσηνία. 

Ads

Μπορεί τα κίνητρα της δολοφονίας να ήταν οι οικονομικές διαφορές για μια παράνομη παραγγελία αναβολικών φαρμάκων, όμως τα τατουάζ με τις σβάστιγκες και οι φωτογραφίες με το μαυροκόκκινο “Ε” στο Facebook δεν άφηναν πολλά περιθώρια για να καταλάβει κανείς τις αντιλήψεις των δυο νεκρών νεαρών.  Εκτός από τις παραπάνω απειλές ο Γ. Κομμάτης δημοσίευε κάτω από αναρτήσεις του Δ. Παπαδημούλη στο Facebook και βίντεο με περιεχόμενο σχετικό με την Χούντα σχολιάζοντας πως είναι «αφιερωμένο στους αριστερούς».

Την ίδια στιγμή, ο αδερφός του δεύτερου δολοφονημένου, Κωνσταντίνου Σγουρού, Γιώργος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξαπέλυσε επίθεση κατά του ίδιου ευρωβουλευτή λέγοντας ότι «ο αδερφός μου δεν είναι ναζί. Δεν μπορεί να βγαίνει αυτό το τέρας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης και να χαρακτηρίζει ναζί τον αδερφό μου. Από πού και ως που ο κ. Παπαδημούλης στην Αθήνα ξέρει αν ο αδερφός μου είναι ναζί; Είμαστε μία παραδοσιακά αριστερή οικογένεια. Ας ρωτήσουν όλοι ποιοι είναι οι Σγουραίοι στη Μεσσηνία. Έχουμε χύσει αίμα για την πατρίδα. Δεν μπορεί κανείς να βγαίνει να σπιλώνει το όνομα της οικογένειάς μου».

Διαβάστε επίσης: Tvxs Ρεπορτάζ: Νεοναζί θύματα στην Καλαμάτα: The russian connection;

Ads