Την σφοδρή ενόχλησή του για τις πολιτικές απουσίες από τις σημερινές εκδηλώσεις μνήμης στην Αθήνα για τα 40 χρόνια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο εξέφρασε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, με μήνυμά του στο Twitter.

Ads

«Εθνική ντροπή για τη Βουλή, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου ζήτησα συγγνώμη από τον πρέσβη της Κύπρου», ανέφερε στο μήνυμά του ο Τέρενς Κουίκ σχολιάζοντας την απουσία του Προέδρου και Αντιπροέδρου της Βουλής, του εκπροσώπου της ΝΔ αλλά και του εκπροσώπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ από τις σημερινές εκδηλώσεις μνήμης.

«Εθνική ντροπή. Σήμερα στις εκδηλώσεις για 40 χρόνια κυπριακής τραγωδίας, ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ Προεδρείο Βουλής και Βουλευτές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ», αναφέρει ο Τέρενς Κουίκ σε ανακοίνωσή του.

«Κύριε Πρέσβη, ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σας ζητώ ένα μεγάλο συγνώμη που σήμερα, στα σημαδιακά 40 χρόνια της τραγωδίας, η Βουλή δεν εκπροσωπήθηκε από ένα Βουλευτή, μέλος του Προεδρείου μας. Πραγματικά λυπάμαι και ως κοινοβουλευτικός και ως Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων», δήλωσε μιλώντας στον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ads

Ο Τέρενς Κουίκ, μάλιστα, απευθυνόμενος σε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ του είπε: «Δεν είχατε κάποιον Βουλευτή να φέρεται εδώ να σας εκπροσωπήσει τέτοια μέρα Μνήμης;». Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του για τη μη εκπροσώπηση της ΝΔ ο δεν μπόρεσε να κάνει σχετική επισήμανση σε κάποιον διότι, όπως αναφέρει, «απλούστατα η ΝΔ δεν είχε στείλει στις εκδηλώσεις ούτε έστω ένα απλό στέλεχος».