Να δώσουν στο Ποτάμι 10% για να μπορέσει να βοηθήσει την κοινωνία κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ads

«Κανένας δε μπορεί να αρνηθεί ότι όλους όσους έχουν κυβερνήσει μέχρι σήμερα, τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, τους έχουμε πληρώσει ακριβά» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι «αν δεν κάνουμε ένα διαφορετικό βήμα την Κυριακή, δε μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό στη ζωή μας».

Όπως εξήγησε, αν πάρουμε ένα ποσοστό μικρότερο από αυτό των προηγούμενων εκλογών, δε θα μπορέσουμε να επηρεάσουμε τις εξελίξεις όπως θέλουμε και δε θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε την κοινωνία.

Πρέπει λοιπόν, υπερθεμάτισε ο κ. Θεοδωράκης, το πρώτο κόμμα να έχει απέναντί του μια ισχυρή δύναμη για να την υπολογίσει και όχι για να κυβερνάει ερήμην της.

Ads

Πάντως, ο πρόεδρος του Ποταμιού ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να θεωρείτε δεδομένο ότι το Ποτάμι θα συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση. «Να θεωρείτε δεδομένο ότι το Ποτάμι δε θα αφήσει τη χώρα να πάει σε νέες εκλογές» συνέχισε.