«Μου είναι συμπαθέστατη. Όποιος την πειράξει θα έχει να κάνει μαζί μου». Αυτό είπε χαριτολογώντας στο γνωστό του ύφος… ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, προσερχόμενος στα γραφεία της ΝΔ όταν ρωτήθηκε σχετικά με δήλωση της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού κας Τασίας Χριστοδουλοπούλου ότι την στοχοποιεί

Ads

Μιλώντας το πρωί στο Mega, η Τασία Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τη στοχοποιεί πολιτικά με επικίνδυνο τρόπο. «Θα ήθελα να σχολιάσω την χθεσινή απρέπεια του κ. Μεϊμαράκη στη συγκέντρωση της Ομόνοιας να ασχοληθεί πάλι με το πρόσωπό μου με το γνωστό η ‘κυρία Τασία’ και οι ‘μετανάστες λιάζονται’, μην καταθέτοντας καμία πρόταση για το μεταναστευτικό» σημείωσε η πρώην υπουργός. 

«Ξεπερνώντας όλη την ιστορία του προσφυγικού και μη καταθέτοντας καμία πρόταση, θεωρώ ότι είναι μια ανεύθυνη και επικίνδυνη πολιτική διότι το να στοχοποιείς πολιτικά έναν άνθρωπο είναι τουλάχιστον επικίνδυνο. Τον καθιστώ υπεύθυνο αν μου συμβεί οτιδήποτε. Μια τρίχα από τα μαλλιά μου…» τόνισε. 

«Εδώ στην Ομόνοια. Όλοι θυμόμαστε την πρώην υπουργό, την κ. Τασία, να διαπιστώνει πως ‘οι μετανάστες λιάζονται, λιάζονται στις πλατείες’. Ας δουν τώρα τα αποτέλεσμα των ιδεοληψιών τους, της ανεπάρκειάς τους, της ανικανότητάς τους» είχε αναφέρει στην ομιλία του στην Ομόνοια.

Ads