Με ομιλία του σε εκδήλωση του τομέα γυναικών της ΝΔ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας έκλεισε την προεκλογική δραστηριότητά του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ads

«Η ψήφος την Κυριακή είναι κρίσιμη και πρέπει να είναι χρήσιμη», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης και ζήτησε να μην υπάρξει καμία χαμένη ψήφος στις εκλογές. «Δεν αντιλαμβάνομαι Έλληνες δημοκράτες και με λογική να δίνουν ψήφο χαμένη σε ναζιστικά μορφώματα ή σε σχήματα που δεν ξέρουμε πως μπορούν να συνεργαστούν. Δεν επιτρέπεται σε καμία να μην κρίνει τη χρησιμότητα της ψήφου της και να την αφήσει να την πάρει το ποτάμι ή το τρενάκι του Καμμένου», είπε μεταξύ άλλων και τόνισε πως μόνο με νίκη του κόμματός του διασφαλίζεται πολιτική σταθερότητα.

Παράλληλα χαρακτήρισε καταστροφικό το επτάμηνο του Αλέξη Τσίπρα και πολιτικό του θράσος να ζητά δεύτερη ευκαιρία. «Η χώρα θέλει κυβερνήτη και όχι δραπέτη, που θα κάνει εκλογές και δημοψηφίσματα», είπε και εκτίμησε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έστω και μια ψήφο παραπάνω τη Δευτέρα δεν θα έχουμε κυβέρνηση, καθώς λέει πως δεν συνεργάζεται με κανέναν. Σε αυτό το σημείο πρόσθεσε πως «ακόμη κι αν σχημάτιζε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα άντεχε παρά μόνο λίγες εβδομάδες, λόγω των διαφωνιών που έχουν οι 53 με το κείμενο που ετοιμάζουν για την επόμενη ανταρσία τους».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κάλεσε όσους πιστεύουν πως η ζωή τους έγινε χειρότερη από το Γενάρη έως σήμερα και θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας, να ψηφίσουν ΝΔ. «Ζητώ ισχυρή εντολή για κυβέρνηση τουλάχιστον τριετίας», είπε.

Ads

Ολόκληρη η ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη