Κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ ότι «πολιτεύεται με κύρια εργαλεία του το απαράμιλλο προσωπικό του ύφος και τις συνεχείς αντιφάσεις», ασκούν κυβερνητικές πηγές μετά και την ομιλία του Β. Μεϊμαράκη στην ΚΟ της ΝΔ.

Ads

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι «δεν υπάρχει κανένα νέο ξεκίνημα από τα πιο φθαρμένα και απαξιωμένα υλικά του παλιού πολιτικού συστήματος».

Ειδικότερα, ως προς τις αντιφάσεις που εντοπίζουν και του καταλογίζουν, οι πηγές της κυβέρνησης υπογραμμίζουν ότι ο κ. Μεϊμαράκης «πότε δηλώνει ότι «ο Τσίπρας κάνει εκλογές για να φύγει» και πότε ότι «ο Τσίπρας έσκαβε τον τάφο μας από τις 12 Ιουλίου», καθώς και πως «στο ενδιάμεσο δηλώνει τη διαθεσιμότητα της ΝΔ για συμμετοχή σε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα».

Οι ίδιες πηγές σχολιάζουν ακόμη ότι ο κ. Μεϊμαράκης μπορεί να είναι νέος στην αρχηγία της ΝΔ, αλλά δεν είναι καθόλου νέος στην πολιτική. Αναφέρουν ειδικότερα ότι «γνωρίζει πολύ καλά τα πεπραγμένα του κόμματός του στην κυβέρνηση, παρόλο που κάνει απελπισμένες προσπάθειες για να τα “ξεχάσει”» και τονίζουν ότι και «ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλά τι σήμαινε η περιβόητη «ανάπτυξη» α λα ΝΔ για τα φτωχά λαϊκά στρώματα και πόσο ακριβά πλήρωσε τη “σταθερότητα” της διαπλοκής και της διαφθοράς».

Ads

«Δεν υπάρχει κανένα νέο ξεκίνημα από τα πιο φθαρμένα και απαξιωμένα υλικά του παλιού πολιτικού συστήματος», καταλήγουν οι πηγές της κυβέρνησης.

Διαβάστε σχετικά:

Μεϊμαράκης: Αμετανόητος ο Τσίπρας [ΒΙΝΤΕΟ]