Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο στο δρόμο προς τις κάλπες της 20ης Σεπτεμβρίου με τους πρώην συντρόφους Ζωή Κωνσταντοπούλου και Αλέκο Φλαμπουράρη, να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες στη σκιά της παρουσίασης των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το ποιος είναι «δοτός» και ποιος όχι.

Ads

Χθες μέσω twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου άσκησε δριμεία κριτική στα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πολιτεύονται εκ νέου με το κόμμα, γράφοντας συγκεκριμένα για τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, κ. Φλαμουράρη «Ψηφοδέλτια παραιτηθείσας Κυβέρνησης: ο δοτός Φλαμπουράρης πάνω από τον Σακελλαρίδη… Τελικά ο δικός τους φόβος νίκησε την δική τους ελπίδα».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανέλαβε την κριτική της και σήμερα μέσω ΑΝΤ1, όπου εξέφρασε την «έκπληξη» της για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνοντας ως παράδειγμα την τοποθέτηση του κ. Φλαμπουράρη ως πρώτου στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών, για τον οποίο υπογράμμισε ότι δεν έχει εκλεγεί ποτέ με σταυρό.

Απάντηση έδωσε στα σχόλια της προέδρου της Βουλής ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Ερωτηθείς σχετικά στην ΕΡΤ, είπε:«Η κυρία Κωνσταντοπούλου, ρωτήστε την, αν είναι δοτή ή όχι και πώς έγινε βουλευτής. Πως έγινε; Πού ήταν η παρουσία της; Πριν γίνει βουλευτής πού την είχατε δει; Τι παρουσία είχε στο κίνημα; Με τον κ. Τσίπρα ήταν τον τελευταίο χρόνο».

«Εγώ είμαι 50 χρόνια στο κίνημα αφιερωμένος. Ως φοιτητής, μετά ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός, ως έχων τεχνική εταιρεία και δουλεύοντας καθημερινά ζούσα και δεν έπαιρνα την παραμικρή δραχμή από το κόμμα. Μέχρι που έγινα υπουργός και έκλεισα την εταιρία μου και αποχώρησα», συμπλήρωσε.