Η Ραχήλ Μακρή με δύο μηνύματά της στο Facebook αποθεώνει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, όμως τα λόγια δεν είναι δικά της…

Ads

Η Ραχήλ Μακρή χρησιμοποίησε απόσπασμα από τη περίφημη αποχαιρετιστήρια επιστολή του Τσε Γκεβάρα προς τον Φιντέλ Κάστρο. «Έζησα υπέροχες στιγμές δίπλα σου και αισθάνομαι την τιμή να ανήκω στους ανθρώπους σου στις λαμπρές μα λυπημένες μέρες της κρίσης της Καραϊβικής. Λίγοι πολιτικοί είναι στις μέρες μας τόσο λαμπροί όσο εσύ. Είμαι επίσης περήφανος που σε ακολούθησα χωρίς δισταγμό, που ταυτίστηκα με τον τρόπο που σκέφτεσαι και που εκτιμάς τους κινδύνους», έγραφε ο Τσε στην επιστολή του προς τον Φιντέλ Κάστρο.

Διαβάστε επίσης: Ραχήλ Μακρή: Η παρούσα Βουλή είναι οίκος ανοχής

Το ίδιο έγραψε και η Ραχήλ προς τη Ζωή, αφαιρώντας απλά την «Καραϊβική». «Έζησα υπέροχες στιγμές δίπλα σου και αισθάνομαι την τιμή να ανήκω στους ανθρώπους σου στις λαμπρές μα λυπημένες μέρες της κρίσης. Λίγοι πολιτικοί είναι στις μέρες μας τόσο λαμπροί όσο εσύ. Είμαι επίσης περήφανη που σε ακολούθησα χωρίς δισταγμό, που ταυτίστηκα με τον τρόπο που σκέφτεσαι και που εκτιμάς τους κινδύνους», έγραψε στο Facebook.

Ads

image

Η Ραχήλ Μακρή και σε δεύτερο μήνυμά της προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου χρησιμοποιεί φράση του Τσε Γκεβάρα και ειδικότερα τη φράση: «Αξίζει φίλε να υπάρχει για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει». «Σου έστειλα τότε ένα μήνυμα να μου υποσχεθείς οτι δεν θα παραιτηθείς όπως σου ζητούσαν και θα συνέχιζες για τα παιδιά μου και για όλα τα ελληνόπουλα. Σ´ ευχαριστώ που δεν υποτάχτηκες και δεν παρέδωσες την σφραγίδα στους αποικιοκράτες. Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει», έγραψε.

image