Στην χρονιά των τριών εκλογικών αναμετρήσεων και των μεγάλων πολιτικών και κοινωνικών διλημμάτων το tvxs.gr βρίσκεται ξανά στην πρώτη γραμμή της ουσιαστικής και αντικειμενικής ενημέρωσης. Και, τιμώντας τις σχέση εμπιστοσύνης με τους χρήστες του διαδικτύου, ανοίγει ξανά το βήμα διαλόγου αναζητώντας, πέρα από τα συνθήματα, τα πραγματικά διακυβεύματα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ads

Το tvxs.gr σας καλεί να θέσετε εσείς τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης που θα προκύψει από τις κάλπες και να καταθέσετε τις προτάσεις σας για το πρόγραμμα, τα μέτρα και τις πολιτικές παρεμβάσεις που έχει άμεση ανάγκη η χώρα και η κοινωνία.

Γράψτε μας, στο [email protected], τη δική σας άποψη για το ποια βήματα πρέπει να κάνει, ποια μέτρα και ποιες δράσεις πρέπει να αναλάβει άμεσα η νέα κυβέρνηση, σε ποιους τομείς πρέπει να παρέμβει και ποιες προτεραιότητες να θέσει.  Θα δημοσιεύσουμε όλες τις απόψεις, σε έναν ακόμη ανοιχτό διάλογο στην πιο κρίσιμη πολιτική συγκυρία των τελευταίων δεκαετιών.

* Tα άρθρα προς δημοσίευση δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 500 λέξεις και πρέπει να έχουν την ένδειξη «Βήμα Διαλόγου» και να είναι υπογεγραμμένα.

Ads