«Φταίει και ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει βασική ευθύνη για την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα, στο πρόσφατο παρελθόν και σήμερα έχει σοβαρό μερίδιο ευθύνης μαζί με τη ΝΔ για την πλαστή ατμόσφαιρα έντασης που δημιουργείται στη χώρα», δήλωσε στον Real Fm o στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, Γιάννης Δατσέρης.
 

Ads

«Εικόνες από το αύριο εάν συνεχιστεί η ένταση και η πόλωση στη χώρα, καταδικάζω τη φασιστική ενέργεια του στελέχους της Χρυσής Αυγής, έχει αρχίσει να επωάζεται το αυγό του φιδιού αλλά πρέπει να δούμε σε ποιο έδαφος χτίστηκε αυτή η φωλιά», σημείωσε ο κ. Δατσέρης.
 
Πρόσθεσε ότι «όταν καθοδηγείς τις συνιστώσες σου, επί μακρό χρονικό διάστημα να ρίχνουν γιαούρτια και να προπηλακίζουν πολιτικούς και καλλιτέχνες όταν δεν εκδίδεις ανακοίνωση για τους τρεις νεκρούς της Μαρφίν, κάποτε έρχεται και η σειρά σου.
 
Όταν το καλλιεργείς αυτό, τότε πρέπει να περιμένεις το επόμενο βήμα, διότι καλλιεργήθηκε αυτό το έδαφος με τον οριακό ακτιβισμό. Φταίει και ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει βασική ευθύνη για την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα, στο πρόσφατο παρελθόν και σήμερα έχει σοβαρό μερίδιο ευθύνης μαζί με τη ΝΔ για την πλαστή ατμόσφαιρα έντασης που δημιουργείται στη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ έχει την ευθύνη ως βασικό μέτοχος της όλης κατάστασης της μεταπολίτευσης με την κυβερνητική του ευθύνη και ως κόμμα γενικά».