Δίνουν και παίρνουν σήμερα οι αλλαγές πολιτικής στέγης στελεχών του ΛΑΟΣ, της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε σήμερα την προσχώρησή τους στις τάξεις του κόμματός και την κάθοδο στα ψηφοδέλτια, πρώην στελεχών της ΔΗΣΥ και της ΝΔ. Τέσσερις ρποσχωρήσεις στελεχών του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε από την πλευρά της η ΝΔ.
 

Ads

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η προσχώρηση στο ΛΑΟΣ και η κάθοδος στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, του Σπύρου Ταμήλια, ο οποίος στις εκλογές της 6ης Μαΐου, είχε κατέλθει υποψήφιος στην ίδια Περιφέρεια με τη ΔΗΣΥ.
 
Επίσης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε την προσχώρηση στο κόμμα από τη ΝΔ και την κάθοδό της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της κυρίας Τσάρου – Σωτηροπούλου Ελισάβετ, Δικηγόρου, πτυχιούχου Πολιτικών Επιστημών. Η κυρία Τσάρου – Σωτηροπούλου, ήταν Υπεύθυνη Επιτροπής Κρητών της ΝΔ, μέχρι την προσχώρησή της στις τάξεις του ΛΑΟΣ.
 
Επίσης στις τάξεις του ΛΑΟΣ προσχώρησε και θα κατέλθει στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών ο κ. Γεωργαντζόγλου Νίκος, πρόεδρος της ΚΑΕ -ΑΕΚ.
 
Ακόμη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος του κ. Καψοκαβάδη Αλέξανδρου, καθηγητή Καλών Τεχνών.
 
Παράλληλα, από το ΛΑΟΣ προσχώρησαν στη ΝΔ οι:
 
– Γεωργία Ντάτσικα, Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος
 
– Παναγιώτης Αβραμόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Ηλείας ΛΑΟΣ
 
– Γεώργιος Γερολυμάτοςς, υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθηνών ΛΑΟΣ
 
– Γεώργιος Ρούσσος, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών ΛΑΟΣ

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Κ. Κιλτίδης
 
Στο μεταξύ, την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Κιλτίδης. Ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός στη σχετική ανακοίνωσή του κάνει μία αναδρομή στην πολιτική του καριέρα και αφήνει αιχμές για τις πολιτικές δυνάμεις.