Τη ΓΑΔΑ επισκέφτηκε τη Δευτέρα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, όπου συναντήθηκε με τον αττικάρχη Ι.Λιούκα και άλλους ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.
 

Ads

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων, καθώς επίσης τις υπηρεσίες της Οικονομικής Αστυνομίας και τη Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου είχε συνομιλία με τον επικεφαλής Μ. Σφακιανάκη.
 
«Αν ο λαός μας τιμήσει με την ψήφο του, θα δώσουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια του πολίτη και ο αστυνομικός θα γυρίσει στη γειτονιά εκεί όπου είναι η θέση του και όχι στα βουλευτικά γραφεία», δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Παράλληλα μίλησε για επανασυμφιλίωση του λαού με την αστυνομία και αποκατάσταση του κλίματος εμπιστοσύνης ανάμεσα στον αστυνομικό και τον πολίτη, την αστυνομία και την εκτελεστική εξουσία.
 
Εγώ, παρατήρησε χαρακτηριστικά, δεν κάνω επικοινωνιακού τύπου επισκέψεις σε περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας, γιατί ζω στην Κυψέλη και όχι στην Εκάλη και την Κηφισιά, και ξέρω τα προβλήματα που βιώνει ο πολίτης με την έξαρση της εγκληματικότητας και την γκετοποίηση περιοχών του κέντρου.

Νέα επίθεση ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ
 
Νέα δριμεία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα ανεκδιήγητο λαϊκιστή και καιροσκόπο. Με αφορμή τη επίσκεψη του κ. Τσίπρα στη ΓΑΔΑ ο κ. Μιχελάκης επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα υποστηρίζοντας πως «έως σήμερα είχε πλησιάσει τη ΓΑΔΑ μόνον ως διαδηλωτής, με ομάδες που βρίζουν την Αστυνομία και σήμερα, την επισκέφθηκε ως ανεκδιήγητος λαϊκιστής και καιροσκόπος».
 
Κλιμακώνοντας την επίθεσή του στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τον κάλεσε να απαντήσει: «Πρώτον: Ενημέρωσε για τις αντιφατικές δηλώσεις του ιδίου και του κόμματός του, σ’ ό,τι αφορά την αποστρατικοποίηση Αστυνομίας και Λιμενικού, τη διάλυση των ΜΑΤ και τον αφοπλισμό των Αστυνομικών;
 
Δεύτερον: Αποκήρυξε τις απόψεις των στελεχών του που υποκινούν τον κόσμο σε αντάρτικο πόλεων και ένοπλη αντίσταση; Τρίτον: Αποδοκίμασε τους κουκουλοφόρους που παραλύουν το κέντρο της πόλης, πυρπολούν δημόσια κτίρια και λεηλατούν περιουσίες των συμπολιτών μας; Και τέταρτον: Καταδίκασε τις ύβρεις που εκτοξεύονται εναντίον των Αστυνομικών κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων υποκινούμενων από το κόμμα του και τον ίδιο;».