Στα social media έχει μεταφερθεί η αβυσσαλέα κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των εκπροσώπων των κομμάτων εξουσίας με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά η αψιμαχία διημείφθη μεταξύ του Δ.Παπαδημούλη και του νεόκοπου βουλευτή της Ν.Δ., Ανδρέα Ψυχάρη, υιού του προέδρου του ΔΟΛ, ενώ στην από twitter ανταλλαγή σκληρών φράσεων παρενέβη και ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος.

Ads

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δ.Παπαδημούλης, έγραψε στα 140 στοιχεία που αντιστοιχούν σε κάθε tweet ότι «πριν τις 6/5, ο Α. Σαμαράς δεν ήθελε διάλογο αρχηγών. Ο Ε. Βενιζέλος ήθελε, κυρίως ανάμεσα στους δυο πρώτους. Σήμερα το άλλαξαν! Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!».Μέσα σε λίγα λεπτά εισέπραξε την απάντηση του βουλευτή της Ν.Δ., Ανδρέα Ψυχάρη με την οποία κατηγορείται ότι «προσωπικά αποφεύγει τον διάλογο».  

Στη συνέχεια προφανώς σε ειρωνικό τόνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσκάλεσε τον ομόλογό του στη ΝΔ να ρυθμίσει να μεταφερθεί ο διάλογός τους στο Mega, πράγμα που μάλλον εξόργισε τον Α.Ψυχάρη που περιορίστηκε να απαντήσει ότι δεν έχει τη δυνατότητα να κανονίσει κάτι σχετικό επαναλαμβάνοντας ότι έχει θέσει μια σειρά ερωτήσεων και απάντηση δεν έχει πάρει.

Μετά την παρεμβολή του Σ. Κοτρώτσου, συνεργάτη στα Μέσα του Real group, που προσφέρθηκε να φιλοξενήσει τον σχετικό διάλογο, εφόσον αρνηθεί το Mega, οι δύο βουλευτές συνέχισαν τη στιχομυθία τους με τον Α.Ψυχάρη να επιμένει αναφορικά με τις θέσεις της ΚΟΕ (συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ) που «θέλει την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης». 

Ads

Το κλίμα εντάθηκε όταν ο Δ.Παπαδημούλης επεσήμανε στον Α.Ψυχάρη ότι είναι πλέον βουλευτής και όχι «τρολ» (τρομακτικά, συχνά ανθρωποφάγα όντα της Νορβηγικής μυθολογίας) με τον βουλευτή να ζητά από τον επικριτή του να ανακαλέσει άμεσα.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο βουλευτών έμεινε εκεί, συνεχίστηκε όμως από τους υπόλοιπους χρήστες που είχαν γίνει μάρτυρες τους επεισοδίου αλλά και από τη Ρένα Δούρου που υπερασπιζόμενη τον συνάδελφό της έθεσε το ερώτημα αν πρέπει να ανοίξει και ο φάκελος «Συνιστώσες της Ν.Δ.».